Общо 66 деца получиха по 1500 лв. в навечерието на Великденските празници от Националната благотворителна кампания на МВР, съобщи Калин Стоянов

В навечерието на Великденските празници зарадвахме отново децата от Националната благотворителна кампания на МВР. Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов във Фейсбук.
С подкрепата на всички дарители и колегите, които ежемесечно отделят средства от заплатите си, всяко от подпомаганите 66 деца получи днес по 1500 лева. Не забравихме и нашите абитуриенти, които подкрепихме с по още 2000 лева, добави Стоянов.
Той написа, че сред инициативите, които тази година ще бъдат, е организирането на безплатни почивки за семействата на служители на МВР, загубили живота си при изпълнение на служебния дълг.
На 5 декември м.г. Националната благотворителна кампания на МВР за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР отбеляза 20 години от създаването си. През 2022 г. с набраните средства от благотворителната кампания 74 деца бяха подпомогнати за Коледа с по 1000 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари