Очаквам „Възраждане“ да стане най-малкото втора политическа сила, заяви Костадин Костадинов в Тетевен

Очаквам „Възраждане“ да стане най-малкото втора политическа сила. Това са реалните данни на социологията, не това, което излиза в момента. Най-добрата оценка, която ще бъде дадена на нашата работа, а и на останалите политически сили, е от българските граждани на 9 юни, каза председателят на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов в Тетевен, където се срещна с граждани. Присъстваха и кандидатите за депутати от листата за Ловешка област.
Единствената национална българска листа, защитаваща българските национални интереси, е на „Възраждане“. Това го видяхме в три последователни парламента. Единственото решение за управление на България е „Възраждане“, посочи Костадинов.
Той определи водача Ивелин Първанов като многопластова личност. Той е бивш кадрови военен, участвал в една от първите военни мисии в Камбоджа, най-добрият съвременен български баталист, един от най-големите специалисти в геополитиката в България, два поредни мандата народен представител от „Възраждане“, каза Костадинов. 
Апелирам хората да излязат да гласуват за „Възраждане“, защото изборът е много простичък  – война или мир. Или възраждаме България, или ще бъде доунищожена от марионетките, които последните 35 години я превърнаха в най-бързо изчезващата, най-обезлюдяваща и с най-бедно население в Европа“, посочи Костадинов.
 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари