Огнеборци потушиха пожар в производствен цех за дървени палети в Нови пазар, спасени от опожаряване са две сгради, машини и продукция

Рекламирай в beZpartien.bg

Огнеборци са потушили пожар в производствен цех за дървени палети в промишлената зона на Нови пазар, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен. 
Сигнал за пожара е приет в 17:20 часа на 20 януари. Към мястото на произшествието е насочен противопожарен екип от града. Огнеборците установили, че пламъците тръгнали след късо съединение и успели да ги погасят с един тон вода, уточняват от пресцентъра на полицията в Шумен. 
Унищожени са три стелажа, компресор за въздух, четири пневматични пистолета за коване, дървен материал и други инструменти. Спасени от опожаряване са две сгради, десет машини, готова продукция и дървен материал, допълват от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 
Общо 51 пожара са ликвидирани в страната през последното денонощие, пострадал е един човек, съобщи по-рано днес Главната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ на МВР на сайта си. Пожарникарите са реагирали и на 88 сигнала за произшествия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *