Ограничава се движението в тръбата за Кулата на тунел „Мало Бучино“ на автомагистрала „Струма“ до 23 май, съобщиха от АПИ

Ограничава се движението в тръбата за Кулата на тунел „Мало Бучино“ на автомагистрала „Струма“ от днес до 12 часа на 23 май. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).
Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата за София. Временната организация на движение е заради ремонтни дейности на осветлението в съоръжението. Заради очаквания интензивен трафик през почивните дни за 24 май преминаването през тунела ще се осъществява без ограничения. След празниците ремонтът на осветлението ще продължи в тръбата за София.
От АПИ добавиха, че шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание, като следват стриктно създадената организация на движение и ограничението на скоростта до 50 км/ч. Апелът към шофьорите е да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват правилата за движение, необходимата дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.
По-рано днес от АПИ съобщиха, че до 9:00 часа на 22 май водачите трябва се движат с повишено внимание между 55-ти и 54-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока София поради частични ремонтни дейности на настилката в активната лента. Трафикът ще се осъществява само в изпреварващата лента. Движението ще се регулира с пътни знаци и временна сигнализация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари