Около 300 младежи се включиха в заключителния концерт на Школите по изкуства към Центъра за работа с деца във Враца

Момчета и момичета, участващи в школите по изкуства към Центъра за подкрепа за личностно развитие – Център за работа с деца – Враца изнесоха тази вечер Годишен заключителен концерт на открито в пространството пред паметника на Васил Левски. Включиха се около 300 деца от школите по спортни, мажоретни, народни танци, зумба, театрално изкуство и вокално студио „Вълшебство“, каза за БТА директорът на Центъра Лилия Стоева.
В началото бяха връчени и специалните награди, определени с решение на педагогическия съвет към центъра. „Учител на годината“ стана Малина Миладинова, ръководител на Школата по спортни танци и зумба. Със званието „Група/Формация на годината“ бяха удостоени два тима – сборна група момичета и момчета на Школата по народни танци с ръководител Геновева Спасова и четвърта група на Школата по спортни танци и зумба.
Със званието „Ученик на годината“ от Центъра удостоиха две момчета – Борислав Грозданов от Школата по борба с ръководител Данаил Славчев и Александър Борисов, от Школата по народни танци с ръководител Геновева Спасова. Бяха връчени и три грамоти за принос в развитието и популяризирането на Центъра – на Емилия Петрова от Школата по изобразително изкуство и на Кристин Евденова и Дияна Лилова от Школата по мажоретни танци. За активно подпомагане на дейностите на Центъра бяха присъдени и две звания „Родител на годината“  – на Боян Пищиков и на Веселина Лекова.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари