Олимпи Кътев представи историята на НДСВ в албум с 260 снимки

Албумът „Мисията НДСВ“ с 260 снимки, събрани лично от Олимпи Кътев от началото на партия НДСВ до днес, бе представен тази вечер в двореца „Врана“. Събитието бе уважено лично от Симеон Сакскобургготски, както и много от лицата на НДСВ. 
„Албумът съдържа историята на НДСВ от началото до днес. Сигурен съм, че всеки от вас ще открие там паметни моменти, за които си спомня с усмивка или такива, които е забравил, каза пиарът на партията Кирил Лулев.  Събитието имаше и благотворителен характер с дарения за болните от Паркинсон, един от които е и Олимпи Кътев.
„Тъжно ми е, но съм много щастлив. Представям ви един мой труд в трудност и в направа на нещо, което досега в политическия живот не бе разпространено“, каза Олимпи Кътев.
„Олимпи е направил нещо великолепно. Олимпи, позволи ми да ти се поклоня, защото това, което ти си сътворил, е нещо, което остава в историята“, каза Огнян Герджиков, бивш председател на Народното събрание и преподавател в Софийския университет. 
По думите на бившия вицепремиер и финансист Николай Василев, когато в политическите среди бъде споменато името на Олимпи Кътев, всички се сещат за едни и същи важни неща. „На първо място, че той е бил винаги най-лоялният човек към Негово Величество Симеон Сакскобургготски. На второ място – той е бил безкрайно лоялен, верен в сърцето на НДСВ от самото начало до безкрай. Във всяка една битка, малка, голяма, кампания – той е бил душата на нашият отбор“, отбеляза той. 
„Олимпи не е нито фотограф, нито оператор, нито историограф и е направил нещо великолепно. И аз си го обяснявам само с това, че истински е преживявал събитията, за които е намерил съответния образ и съответния текст“, каза председателят на НДСВ Станимир Илчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари