Основното ни предизвикателство в кампанията е да накараме повече българи да гласуват, каза в Асеновград Костадин Костадинов

Нашето основно предизвикателство в хода на кампанията ни е да изкараме колкото се може повече българи да излязат и да гласуват. Това каза за БТА лидерът на политическа партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, който се срещна със симпатизанти в Асеновград. По думите му в противен случай нямаме право да се оплакваме, че „ще ни управляват хора, държани на пряко подчинение на Американското посолство“. На срещата присъстваха кандидатите за депутати от областта Димитър Гюрев и Кръстьо Врачев.
Костадинов подчерта, че кандидатите на „Възраждане“ в Пловдив – област са доказали с дейността си, че са част от местната общност. „Надявам се на тези избори да увеличим резултата си за пореден път и да имаме трима народни представители. Надявам се да вдигнем резултата не само тук, но и в цялата страна и „Възраждане“ да се превърне в първа или в най-лошия случай втора политическа сила“, коментира той. 
По думите му навсякъде хората се оплакват от едно и също – обезлюдяване, корупция, некачествени ремонти. Разработили сме демографска програма, която само ние имаме, защото това е най-големият проблем на страната, посочи той. „Хората казват, че повече така не може. На тях им е дошло до гуша от престъпления и несправедливост в държавата, виждат, че държавата има потенциал, но виждат, че той няма как да се разгърне, докато начело на държавата стоят престъпници“, каза Костадин Костадинов. Според него за това носят вина избирателите, които гласуват за престъпници, както и хората, които не гласуват. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари