От август летището във Варна ще предлага полети до четири нови дестинации

От август летището във Варна ще предлага полети до четири нови атрактивни дестинации, съобщиха от пресцентъра на оператора на аеропортите във Варна и Бургас „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД. Нискотарифният превозвач „Уиз Еър“ (Wizz Air) ще базира свой втори самолет на летището във Варна, с който ще се изпълняват редовни полети от и до новите дестинации.
По два пъти седмично ще са полетите от и до Франкфут-Хан (Германия) и Прага (Чехия), а по три – от и до Тел Авив (Израел) и Виена (Австрия).
Билетите за новите дестинации вече са в продажба в уебсайта на авиокомпанията.
В допълнение се увеличават двукратно честотите на полетите до още четири дестинации на „Уиз Еър“ – до Берлин, Меминген и Дортмунд (Германия), както и до Шарлероа (Белгия).
„Много е важно за свързаността на Варна, че Wizz Air връща втория си базиран самолет. Вярваме, че нашето силно сътрудничество с Wizz Air ще допринесе за по-нататъшния растеж на нашите летища“, заяви hлавният изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД д-р Франк Кванте, цитиран от пресцентъра на компанията.
БТА припомня, че летището във Варна посреща лятото с полети до над 60 дестинации в повече от 25 страни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари