От „Възраждане“ излязоха с декларация относно членството на България в НАТО

Рекламирай в beZpartien.bg

Българската армия беше унищожена, напълно обезоръжена, каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в декларация от името на парламентарната група. По думите му за последните 20 години, откакто сме в НАТО нейният брой и състав е намалял четири пъти. От 45 хил. до 15 хил., в момента тя съществува само като фикция, посочи той.
По думите му сме се включили в система, която вече е била “изчерпала смисъла от първоначалното си създаване и е започнала да търси оправдания за съществуването си, измисляйки заплахи“.
Костадинов смята, че партньорите ни от съюза са взели техническата документация по производството и са оставили българската страна да унищожи оборудването за производствените мощности в цеховете. Така не се постъпва с партньори, а с победени врагове, смята Костадинов.
Т.нар. ни партньори се постараха да изкарат от строй и конкуренцията на пазара за бронирана техника, каза лидерът на „Възраждане“ и допълни, че съюзниците ни са оказали натиск и не са позволили да развиваме дори научноизследователската дейност в областта на военните технологии и отбраната. Костадинов посочи, че е бил закрит изследователският институт към Българската академия на науките.
НАТО иска да води война, но няма потенциал, смята депутатът. По думите му съюзът е най-голямата заплаха за българската национална сигурност. Костадинов каза, че „сега е времето да напуснем НАТО“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *