НачалоСвятОткриха човешки останки и още самолетни отломки в Балтийско море

Откриха човешки останки и още самолетни отломки в Балтийско море

Литовските военноморски сили откриха човешки останки и още самолетни отломки по време на тяхната по на малък частен самолет, паднал в неделя в Балтийско море, предаде Франс прес, о се позова на говорител на военноморските сили, предаде .

„Вчера 11 самолетни части бяха намерени в морето, сред които фрагменти от седалки и вероятно от багаж, като ример обувки“, заяви говорителката Лива Вейта. „Няколко части от тела също бяха намерени“, допълни тя и поясни, че те са били откарани на пристанището във Вентспилс и предадени на полицията, която започна разследване.

Частният самолет е транспортирал четирима души. Той е излетял от Испания и е трябвало да кацне в Германия в неделя, но продължил да лети над . Изтребители на четири страни го придружиха спешно по пътя му в опит да влязат в контакт с екипажа. Накрая самолетът паднал в Балтийско море при все още неизяснени обстоятелства. Лива Вейта каза, че дрон е бил използван, за да се установят възможно най-точните координати на падането на машината. Подводни роботи също са били използвани в зоната.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО