НачалоБългарияПанев: Ако "Газпром" предложат най-изгодна цена, няма основания да ги спрем

Панев: Ако „Газпром“ предложат най-изгодна цена, няма основания да ги спрем

Ако „Газпром“ предложат най-изгодната цена, няма да имаме основания да ги спрем. Можем без руски газ, но ако те предлага най-добри условия, защо да не използваме газ оттам? Това коментира в ефира на „Твоят ден” по NOVA съпредседателят на „Зелено движение“ Владислав Панев.

„Важното е да не зависим от един доставчик на газ, за да не се използва той о политическо оръжие. Строежът не интерконектора е завършен, предстоят само административни процедури, така че от 1 октомври да заработи. „Газпром“ е ненадежден доставчик, да търсим алтернативи, за да не останем „на сухо“. Едната е азерският газ, другата – втечненият“, заяви той.

По думите му изчакването дали ще има коалиция на ДБ с не е проблем, а въпросът е да е изгодно за държавата. „Обща наша коалиция с тях, ще значи убедителна победа на изборите. Общата цел е избавяне от „лапите“ на корупцията. Формулата на управление на „Борисов“ беше на феодализъм. Не правя разлика между него и “, подчерта Панов. И уточни, че коалиция с ГЕРБ е немислима, тъй като та на ДБ е точно срещу него.

Според него има възможност за водене на разговори с „Изправи се, България“.

беЗпартиен
беЗпартиенhttps://bezpartien.bg
Автор, безпартиен.
ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО