Парфюми с лого на защитени марки иззеха полицаи на „Капитан Андреево“

Рекламирай в beZpartien.bg

Пратка със стоки с лога на защитени марки иззеха на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Капитан Андреево“ полицаи от Районното управление в Свиленград, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.
В хода на продължаваща проверка на пункта са проверени влизащи в страната ни леки автомобили. В три от тях, шофирани от жители на Свиленград, са намерени общо 557 парфюма с надписи на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Парфюмните води са иззети с разписка, съставени са актове, уточниха от полицията.
Безакцизни цигари и стоки с лога на защитени марки бяха иззети и завчера по време на операцията. В четири турски автобуса на път за Румъния бяха установени 9138 артикула с лога и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя и 17 440 къса цигари без бандерол от различни марки.
По данни на митницата от началото на годината до момента митническите служители на „Капитан Андреево“ са задържали над 220 000 артикула и 44 тона перилни препарати със знаци на регистрирани търговски марки.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *