Партия „Има такъв народ“ откри предизборната си кампания в Бургас

„Има такъв народ“ (ИТН) откри предизборната си кампания в Националния пресклуб на БТА в Бургас. Листата на партията е съставена от 23-ма кандидати за народни представители, каза областният председател на ИТН Тодор Иванов. На откриването присъстваха водачът на листата за народни представители и водач на листата за евродепутати Ивайло Вълчев, вторият в листата доц. д-р Силви Кирилов, общинските координатори на партията в Бургаско, общински съветници, членове и др. 
Откриването ни е символично, защото гледаме на тези кампании като част от нашата работата, а не като на празненства. Влизаме в кампанията като хора, които искат да продължат и да довършат своята работа. В 49-ия парламент успяхме да спрем всичко, което ни се струваше нередно – в законопроекти, в частта на бюджета и др., заяви Вълчев.
Да се преразгледа зелената сделка в почти всички нейни съставни части, настояват от ИТН. Такава, каквато е в момента, е по-скоро плод на някаква идеология, а не на икономически разум. Заради отделните ѝ разпоредби страда индустрията в цяла Европа, коментира Вълчев. ИТН настоява за ограничаване придвижването на нелегалните мигранти. Той говори и за семейните ценности, образованието и децата, които са подложени на атаки от неправителствени организации с користни цели. От партията ще се борят за истинските ценности, на базата на консерватизма и градивната дискусия.
Това, което обединява ИТН са идеите, които отстояваме, имаме самочувствието, позицията и независимостта да ги излагаме на различни нива, заяви доц. Силви Кирилов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари