Партията ни днес има нужда от обединение, има нужда от Почетния председател д-р Ахмед Доган, написа Хасан Асиз във фейсбук

Партията ни днес има нужда от обединение, има нужда от Почетния председател д-р Ахмед Доган, написа в пост в социалната мрежа фейсбук дългогодишният кмет на Кърджали от Движението Хасан Азис, който на последните избори не бе номиниран за следващ мандат. 
„Неизменно, д-р Доган винаги досега е показвал единствения правилен път за ДПС най-трудните ѝ моменти. Партията ни днес има нужда от обединение, има нужда от Почетния председател д-р Ахмед Доган! Пътят на ДПС е начертаният път от д-р Доган!“, заявява Азис. 
В поста си той посочва, че „вече 34 г. ДПС е в основата на развитието на европейска България, неизменно подпомагано и подкрепяно от визионера и стратег д-р Ахмед Доган, който още през 1990 г. е набелязал евроатлантическото бъдеще на България“.
„През всички тези години ДПС запази своето единство благодарение на отговорността пред избирателите си, на ценностите си, силата на колективните си органи, демократичността си и прозрачността си. ДПС е създадена и се развива по пътя ѝ, начертан от създателя ѝ и почетен председател – д-р Доган, и всяко отклонение от този път трябва да ни връща към идеалите и ценностите, заложени преди 34 г. в основите на партията“, заявява Хасан Азис.
По-рано днес председателят на ДПС Делян Пеевски заяви, че ДПС ще бъде монолитно и с г-н Доган ще върви напред. Пеевски добави, че партията няма да се разцепи. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари