НачалоСвятПартизаните, убили Даря Дугина, предупредиха и Путин: Дните ти са преброени!

Партизаните, убили Даря Дугина, предупредиха и Путин: Дните ти са преброени!

Партизанса групировка, която пое отговорност за то на Даря Дугина, предупреди руския Владимир , че дните му са преброени.

„Националната републиканска армия“ пое отговорност за атаката, при която автомобилът, в който се возеше Даря Дугина, беше взривен в . Нейният баща – Александър Дугин, както и тя самата, подкрепяха военната агресия на Русия срещу .

Украинските служби за сигурност бяха обвинени, че стоят зад атаката, но Украйна отхвърли всякаква отговорност, заявявайки, че не е „престъпна държава като Русия или терористична такава“. „Националната републиканска армия“ отново потвърди пред Kyiv Post, че стои зад покушението, и отправи на заплаха лично към президента на РФ Путин.

НРА определя себе си като партизанска група, която иска да свали режима на Путин. Член на НРА каза, че целта на покушението са били Дугин и дъщеря му, но те са убили само един от тях поради „грешно изчислени“ разузнавателни данни. По неговите думи влиятелни фигури в Русия могат да се отърват от Путин – в замяна свалянето на санкциите, наложени от западните страни заради военната агресия срещу Украйна.

„Путин ще бъде отстранен веднага щом стане неудобен за елитите. Най-вероятно това ще се случи тихо“, заяви представителят на партизаните. Те обещават, че „на Путин няма да му се размине“. Най-лекият сценарий за Путин е да свърши като Милошевич – изправен пред наказателен трибунал. А най-тежкият сценарий е да свърши като Чаушеску.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО