Първото делово събитие с елементи на шоу ще събере в София над 200 посетители за среща с личности във водещи сфери с прогноза за 20 години напред

В „Интер експо център“ в София от 10:00 часа днес ще бъде открито първото делово събитие у нас с елементи на шоу. „Булевард 2044“ е иновативен формат от поредицата „Преди утрешния ден“, в който популярни личности от различни сфери ще разгърнат вижданията си за тяхното развитие с 20-годишна перспектива, съобщиха организаторите.
Сред темите са „Краят на бъдещото“ в контекста на технологиите и изкуствения интелект, „Възприятия с емоции“ и емоционалната интелигентност като навигатор за бърза адаптация, „Без корупция и измами! Мисия възможна“ или „Как да изградим благоденстващо общество и държава“ и много други.
Специално за форума са създадени визуални ефекти, при които сцената ще се превърне в булевард със скамейка и улични музиканти, по който ще „преминават“ хора от различни поколения със своя визия за бъдещето.  
В събитието участват известни общественици, лекари, икономисти, психолози, както и ученици и студенти от Минно-геоложкия университет.  
„Булевард 2044“ е петото събитие от футуристичната поредица „Преди утрешния ден“ на списание BGLOBAL, която през последните години привлича вниманието на участници и посетители от различни сфери и поколения, отбелязват организаторите. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари