Пламен Бонев-De La Bona приключва работата си по албум

Музикалният артист Пламен Бонев-De La Bona представя своята нова песен „Лъч светлина”. Това е първата от две песни на български език, с които изпълнителят ще зарадва феновете си до края на годината, съобщават от екипа му.
Бонев приключва работата си и по албум, който ще излезе през есента. По думите му в албума няма да има нито една песен с негативен оттенък – като започнем от „Всичко ще пребори любовта“, през „Завинаги”, „Събуди ме”, „Само аз и ти“ или Don’t give it away. „Избрал съм светлината като тема. Важно е чисто енергийно да сме от светлата страна на живота. Ако емоцията е силна, тя винаги има ответна реакция. Затова в момента в живота си целенасочено, чисто и осъзнато търся светлината. Само позитивни хора допускам около себе си и съм създал мой свят – с готини приятели и хубави места, с разкошни сцени и фантастична публика. В хармония съм със себе си и околния свят и смятам, че това е висшият пилотаж на живота. Ако той e шахматна дъска, най-важно е да стъпваме по белите квадрати“, казва Пламен Бонев.
Изпълнителят определя „Лъч светлина” като една светла песен, със силен енергиен заряд, която ще накара слушателите да се почувстват добре. Песента е резултат от сътрудничество между Пламен Бонев и неговия китарист Адриано Ангелов. Идеята се ражда преди месец от един музикален момент, споделен между двамата. Текстът е на Мери Илиева. 
/ДД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари