По червен килим ще преминават тази година абитуриентите в рамките на инициативата „Посланиците на Враца“

С бални костюми по червен килим ще минат тази година абитуриентите от Враца по време на инициативата „Посланиците на Враца“, съобщи пред журналисти кметът Калин Каменов. Това ще е един от новите моменти в инициативата, която Община Враца започна миналата година. Целта ѝ е да събере дванадесетокласниците от врачанските училища на едно място, за да могат всички след време да се асоциират със своя випуск.
„Смятаме, че всяко едно дете може да бъде и посланик на Враца, независимо къде ще учи“, каза още Каменов. Затова завършващите получават на събитието „Посланиците на Враца“ значка на випуска си и грамота, които и да им напомнят, че имат ангажименти да пазят доброто име на града, независимо къде ще отидат след това.  
Тази година събитието ще се проведе на 20 май, на централния площад, където освен червен килим към сцената, където ще се връчват значките и грамотите, ще има и организиран празничен коктейл за младите хора, за техните родители и учители. Предвижда се и концерт на популярен български изпълнител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари