По повод Трети март Община Казанлък ще публикува видеа на деца, рецитиращи български стихотворения

Рекламирай в beZpartien.bg

Във връзка с наближаващия национален празник на България, Община Казанлък събира видеа на деца, рецитиращи български стихотворения, съобщават от администрацията в официалната си интернет страница. Те ще бъдат публикувани в социалните канали на Общината. 
Изискването е децата да са на възраст от две до седем години, а крайният срок за изпращане е 24 февруари. Видеоклиповете трябва да бъдат изпратени на имейл prkazanlak@gmail.com. От администрацията уточняват, че допълнително трябва да се изпрати и писмено съгласие от всички родители за публикуването на видеото на тяхното дете. 
Вярваме, че родолюбието се възпитава още в ранна детска възраст и ще се радваме да ни помогнете да осъществим тази инициатива като ни изпратите видеата на рецитиращите малчугани, посочват още от Община Казанлък.  
БТА припомня, че тази година администрацията в Казанлък е организатор на националното честване на 3 март край Паметника на свободата на връх Свети Никола. Тържествата ще започнат на 2 март на централния площад „Севтополис“. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *