Подготовката на изборите обсъди служебният премиер Димитър Главчев с представители на четири министерства

Служебният министър-председател Димитър Главчев обсъди организацията на предстоящите избори със служебните министри на електронното управление и на регионалното развитие и благоустройството Валентин Мундров и Виолета Коритарова, както и със заместник-министрите на външните работи и на транспорта и съобщенията Иван Кондов и Димитър Недялков. Това съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.
Пред тях той потвърди ангажимента служебното правителство да работи за осигуряване на честен вот на 9 юни 2024 г. „Вчера направихме публичен избор на номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съответствие, за да покажем, че ще осигурим пълна прозрачност на процесите“, посочи премиерът. 
Министрите и заместник-министрите го увериха, че графикът на дейностите по подготовка на изборите се спазва стриктно и до момента няма възникнали затруднения по организацията.
Служебният премиер Главчев коментира темата и в началото на днешното правителствено заседание. Той увери, че служебният кабинет ще положи всички усилия за осъществяването на основния си приоритет – провеждането на честни и прозрачни избори. 
Изборите „две в едно“, за национален и Европейски парламент, са насрочени за 9 юни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари