Поетичният спектакъл „Отключено време“ е новото заглавие в афиша на Драматичния театър „Невена Коканова“ в Ямбол

Поетичният спектакъл „Отключено време“ е новото заглавие в афиша на Драматичния театър „Невена Коканова“ в Ямбол. Премиерата му ще е на 5 юни в Художествената галерия „Жорж Папазов“ в града. Това е поредното ново пространство за изнесени представления, след Регионалния исторически музей, съобщиха от театъра.
„Отключено време“ е спектакъл, направен от жени за жени. В него, в интересна симбиоза, чрез средствата на театралното изкуство, са вплетени творбите на седем ямболски поетеси – Ваня Велева, Таня Хаджидимитрова, Росица Бакалова, Катя Маринова, Вили Русева, Милена Йорданова и Божана Драгнева, допълват от театъра.
Ръководител на театралния проект е актрисата Даниела Райчевска. Заедно с младите актриси Росица Атанасова и Радослава Донева се впускат в предизвикателството да представят творчеството на ямболските поетеси по един интересен и неповторим начин, посочват още от театъра.
Припомняме, че в интервю за БТА новият директор на Драматичния театър „Невена Коканова“ в Ямбол Дияна Радева каза, че ще се стреми да „отвори“ театъра по нов начин – с представления извън театралния салон, привличане на по-широк кръг публика, още по-богат репертоар, час по театър в училищата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари