Полицията в Благоевград отбеляза професионалния си празник с водосвет за здраве и полагане на цветя на паметна плоча в двора на дирекцията

Професионалният празник на Министерство на вътрешните работи – 5 юли, бе отбелязан днес в Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград. Водосвет за здраве отслужи отец Андон Шавулев, след което директорът на дирекцията ст. комисар Даниел Димитров, както и представители на държавната, местната и съдебна власт и на различни институции в областния център положиха цветя на паметната плоча в двора на дирекцията. 
По повод празника днес имаше и тържествено събрание, на което ст. комисар Димитров приветства служителите, като им пожела здраве, сили и вяра в доброто. Той засвидетелства уважението и благодарността си към служителите на дирекцията затова, че въпреки ежедневните предизвикателства, изпълняват дълга си към обществото безрезервно и всеотдайно. 
По случай празника, за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения, със заповед на  министъра на вътрешните работи, с отличие Почетен знак на МВР – III степен бе награден старши комисар Даниел Димитров – директор на ОДМВР-Благоевград.
За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения, със заповед на  министъра на вътрешните работи, с отличие Почетен знак на МВР бяха наградени комисар Красимир Уруджолов – заместник – директор на ОДМВР-Благоевград и старши инспектор Добромир Панайотов – началник група „Охранителна полиция“ към Районно управление-Сандански.
Инспектор Васил Спасов от полицейския участък в Кресна бе отличен с Почетен знак на МВР – III степен, а с грамота бе наградена Албена Кавлачка – старши експерт в сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР – Благоевград. За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения, със заповед на главния секретар на МВР с писмена похвала бяха наградени осем служители на ОДМВР-Благоевград, а за постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на директора на ОДМВР-Благоевград с писмена похвала бяха наградени 30 служители на ОДМВР-Благоевград.
По повод празника от ОДМВР – Благоевград съобщиха, че в края на юни е проведен традиционен турнир по минифутбол в Благоевград, който е с благотворителна цел и е част от кампанията на Синдикалната федерация на служителите в МВР. Турнирът се провежда под надслов „С обич за децата, в памет на бащите герои!“, а в него взеха участие 16 отбора, посочиха от ОДМВР – Благоевград. От там съобщиха, че събраната по време на турнира сума е близо 3500 лева. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари