НачалоКримиПолицията във Варна удари престъпна група за разпространение на дрога, задържани са...

Полицията във Варна удари престъпна група за разпространение на дрога, задържани са петима

Разбиха организирана престъпна група във , занимаваща се с разпространение на високорискови наркотични вещества. Това обявиха по време на от та, цитирани от Нова телевизия. Към момента са обвинени петима души, двама от които са непълнолетни, а други двама са осъждани. Ръководителят на групата е 44-годишен мъж, действал в условията на опасен рецидив. Той, както и 35-годишен мъж – участник в групата и осъждан, са задържани за срок до с постановление на прокурор. Предстои в а да бъдат внесени искания за определяне на най-тежа мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.
28-годишен мъж, също участвал в организираната престъпна група, ще бъде освободен срещу парична гаранция в размер на 5000 , а непълнолетните младежи ще бъдат под надзор на И при ОД на – Варна.

В хода на та са извършени претърсвания на различни адреси в града. Намерени и иззети са около 950 грама амфетамин, приблизително 62 грама марихуана, 62 грама хероин и около 7 грама кокаин.

Иззети са също електронна везна със следи от марихуана, мелнички за марихуана и празни пакетчета, подготвени за дозиране на забранените субстанции.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО