Пожарникарите в Павел баня получиха подарък от кмета Иса Бесоолу по случай професионалния си празник

Рекламирай в beZpartien.bg

По случай професионалния празник на служителите на Главната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ към МВР кметът на община Павел баня Иса Бесоолу подари на местните пожарникари нова моторна пръскачка STIHL за гасене на горски пожари. Това съобщават от пресцентъра на местната администрация. Кметът благодари на служителите на местната Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението” за тяхната работа. 
Бесоолу връчи подаръка си лично на началника на службата Минчо Минчев, а тази вечер той организира вечеря за павелбанските пожарникари, на която да бъде отбелязан техния празник.
Новата придобивка ще бъде от помощ на пожарникарите, посочват от администрацията. Въздушната струя на изхода на машината осигурява голям обхват на действие и дава възможност по-рационално да бъдат покрити по-големи площи, а използването е улеснено. Уредът е с модерен двигател с ниско ниво на шум и нова технология за осигуряване на висока мощност при нисък разход на гориво, с помощта на допълнително монтиращи се решетки може да бъде променяна посоката и формата на разпръскваната водна струя, отбелязват от общинския пресцентър. 
Седмицата на пожарната безопасност в Павел баня беше отбелязана с различни инициативи. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *