НачалоБългарияПП и ГЕРБ в остър спор кой по-добре ще управлява страната

ПП и ГЕРБ в остър спор кой по-добре ще управлява страната

„Управление на „“ е единственото решение за България, ние се наехме да управляваме тази държава и показахме, че можем да управляваме и коалиционно и се надявам наистина да равим едно добро следващо управление“. Това заяви в ефира на Нова тв Йордан Терзийски от .

„Ако хората ис стоп на кризата и нормално управление, то с това ще се справят от . Социологиите дават отчетлива преднина на ГЕРБ на изборите на 2 октомври. Ние излизаме с два листа програма. България трябва да се управлява от мнозинство, насочено към и “. Това заяви Александър Иванов от ГЕРБ, цитиран от novini.bg.

„Нашите варианти за премиер са Асен Василев и Кирил Петков, няма по-достойни от тях“, отговори Терзийски на въпрос кой трябва да е следващият министър-председател.

„Справихме се с доста кризи, България имаше изоставащи доходи, а ние искаме да имаме стабилни доходи, да привличаме бизнеси. Да върнем като цяло бизнеса в България, защото тези хора в чужбина знаят каква корупция има тук и какво беше през последните 12 години“, каза Терзийски.

„Това, което направихте за 7 месеца, наистина 12 години ще трябва да го възстановявате. Тоест с две думи българските граждани обедняха от промяната“, посочи още Иванов.

„Средната пенсия се увеличи, минималната се увеличи, каза Терзийски, Иванов пък го попита, какво става, когато отидем в магазина при тези на пазара.
Иванов от ГЕРБ смята, че най-важното е да се овладее инфлацията. Държавата се управлява последователно и е необходимо да се задълбочи проблемът с енергоносителите, а не да носим танкери и прочие. Ще търсим договори и ще намерим решение.

„Ако трябва да говорим за газ, не знам от ГЕРБ с какви очи изобщо говорят на тези тема, те платиха от парите за пенсиите луди пари за газ“, заяви още Терзийски от ПП.
„Ще довършим това, което започнахме, затова единственото решение е „Продължаваме промяната. През последните 7 месеца направихме първите стъпки: повишихме пенсиите, направихме детските градини безплатни, спряхме корупционния канал за отровни храни на Капитан Андреево. Нека да си довършим работата, Да продължим да вдигаме пенсиите и те И най-после да включим Комисията за с корупцията в борбата с корупцията, така че да се бори с корупцията, а не да я покровителства“, каза още Терзийски.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО