Правителството ще приеме доклад за 2022 г. за състоянието на безопасността на движението по пътищата

Рекламирай в beZpartien.bg

Проект на решение за приемане на доклад за 2022 г. за състоянието на безопасността на движението по пътищата и изпълнението на националната стратегия за безопасност на движението ще приеме правителството на редовното си седмично заседание утре. Това съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет. 
В дневния ред е включено и приемането на решение за одобряване проект на Закон за изменение и допълнение на закона за автомобилните превози.
Правителството ще разгледа и предложение до Народното събрание за ратифициране на споразумението за участие на република България в програмата на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие за Украйна с доброволен финансов принос в размер на 60 хил. евро – 117 350 лв. Споразумението между република България, от една страна, и Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, от друга, е сключено чрез размяна на писма от 17-и и 21 август 2023 г.
Очаква се още правителството да разгледа проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на омбудсмана на република България за 2023 г.
Началото на заседанието е от 10:00 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *