Празник за Деня на детето ще има в Търговище

Празнични прояви по случай Международния ден на детето – 1 юни, организира Центърът за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс (ОДК) в Търговище, съобщиха организаторите.
Програмата започва още на 31 май, петък. В 17:00 ч., на централния площад „Свобода“ ще се състои концерт. В него ще участват представители на музикална школа „По ноти“, детска фолклорна школа „Търговище“ и клуб по художествена гимнастика към ОДК. Участие ще вземат и Балет „Вега“, както и детски фолклорен ансамбъл „Шарено герданче“ към Центъра за младежки дейности и инициативи. Ще се изявят и солисти от Вокална формация Voices към Второ Средно училище „Проф. Никола Маринов“, вокална студия към Образцово народно читалище “Напредък-1864“, Детски танцов състав „Джумалийче“, музикална школа „Ню войсис“ и други.
Проявите продължават и в празничния 1 юни. Тогава, от 10:30 ч., в парковата зона около чешмичката с момченцето в центъра на града ще бъдат обособени кътове по интереси. Ще има занимания по рисуване на асфалт, музикални и спортни игри, и други изненади.
Организаторите отправят покана за присъствие към всички малки и пораснали деца. 
В Търговище вече се утвърди традицията за 1 юни децата празнуват в кътове по интереси. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари