Предприемачът Николай Димитров оглави Ротари клуб – Търговище, той ще работи за издигане на паметник на Васил Левски в града

Новият президент на Ротари клуб в Търговище е предприемачът Николай Димитров. За това съобщават от организацията след традиционната годишна ротация, която се състоя в началото на юли. 
Димитров поема щафетата от досегашния президент Светослав Кънчев, който му предаде ротарианските символи: огърлицата, камбаната и клубните знамена.
Кънчев благодари на своите приятели, че са приели присърце каузата за възстановяване на „Момина чешма“ и са работили за нейното постигане. „Измина една интересна и изключително предизвикателна година, която споделихме заедно и изпълнихме поставените цели. Доказахме, че безкористната служба в полза на хората ни дава вяра и устрем“, каза той. Кънчев изрази увереност, че новият президент, със своя младежки ентусиазъм и креативност, ще работи усърдно за осъществяване на най-мащабния проект на клуба – издигането на паметник на Васил Левски в Търговище.
Приемствеността и традицията ще продължат, коментира Николай Димитров. „Пада ми се честта да работя по проект с национално значение. Вярвам, че ще успеем, защото сме обединени от общото желание да творим добро и да съградим паметник-светиня на българския Апостол на свободата“, отбеляза той.
Новият президент на Ротари клуб – Търговище Николай Димитров членува в Ротари от 2019 г. Той е на 37 години, собственик е на агенция за недвижими имоти, състезател и съдия по спортна гимнастика. Семеен е, има една дъщеря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари