Представители на коалиция „Център“ организираха в София протестно автошествие

Протестно автошествие организираха представители на коалиция „Център“ начело с Васил Божков – водач на листите с кандидати за представители в Народното събрание за 25 МИР София и Пазарджик и пръв в листата за евровота, и водача на листата в МИР 01- Благоевград Павел Стоименов.
Протестното автошествие се организира заради „скандално задържане на дете и полицейски бухалки срещу Божков и хората му“, заявиха участниците в проявата от коалиция „Център“.  
„Най-големият производител на медицински коноп в България Александър Иванов изкара 10 часа заедно с шестгодишната си дъщеричка Алекс, задържан в Първо Районно урпавление на Областната дирекция на МВР във Варна, след като подкрепи коалиция „Център“. При задържането му е конфискувана стока за над 100 хил. лв.“, информираха по-рано днес от пресцентъра на коалицията. 
Протестното шествие започна от магазин „Метро 2″ на бул. Европа в 11:30 ч., след което спря пред храм “Св. Александър Невски”. 
„След 34 години демокрация пак сме на същия площад. Демокрацията ни е застрашена, държавата, родината ни е застрашена. Затова сме тук, заради тези патологични крадци. Време е отново за демокрация в нашата държава. Да се борим с мафията“, каза Павел Стоименов. 
След това с полицейски ескорт шествието се насочи към „Орлов мост“ и по бул. „Цариградско шосе“ тръгна към магазин „Метро“, където приключи.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари