Президентът Румен Радев беше гост на отбелязването на 90-ата годишнина от създаването на „Идеал Стандарт – Видима“

Президентът Румен Радев беше гост на отбелязването на 90-ата годишнина от създаването на Идеал Стандарт – Видима“ в Севлиево. Румен Радев беше придружен от своята съпруга Десислава Радева. 
Още когато дойдох тук преди седем години, бях силно впечатлен от вашето предприятие, така че нямаше как да не приема поканата да ви поздравя за 90-годишнината. Нямаше как да не окажа внимание към едно от най-големите, най-старите и най-иновативните предприятия. Участвал съм в много разговори за това как трябва да изглежда българската икономика, аз съм горд, че в България има предприятие като вашето. Вие показвате какъв трябва да бъде успешният модел за развитие на българската икономика, каза Румен Радев.
Сред присъствалите на събитието бяха ръководството на „Идеал Стандарт – Видима“, областният управител на Габрово инж. Мария Михайлова Башева – Венкова, кметът на Севлиево д-р Иван Иванов, председателят на Общински съвет – Севлиево, Явор Памукчиев. Годишнината продължи с програма, в която участва и група „Сигнал“. 
Компанията е сред най-големите предприятия в България, осигуряваща работни места за близо 3000 служители и е специализирана в производството на санитарна арматура и санитарна керамика. Произведената от завода продукция се изнася в над 100 държави в целия свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари