Приемат се заявления от спортни клубове за безвъзмездно ползване на покритата писта на стадион „Берое“, съобщиха от Община Стара Загора

Община Стара Загора уведомява всички заинтересовани спортни клубове, че съгласно чл. 9, ал. 3 от Наредбата за условията и реда за използването на спортни обекти, собственост на Община Стара Загора и за реда и условията за финансиране и подпомагане на физическата активност, физическото възпитание, спорта и спортно-туристическата дейност, има подадени заявления за безвъзмездно ползване на спортен обект публична общинска собственост – „Покрита лекоатлетическа писта“, която се намира на стадион „Берое“, съобщават от общината в града.
Тя представлява сграда с индинтификатор 68850.510.6566.21 по кадастрална карта и кадастралните регистри на гр. Стара Загора с предназначение: Спортна сграда, база, състояща се от покрита лекоатлетическа писта със сектори за хвърляне, тласкане, дълъг и висок скок с площ от 1844 кв. м. 
Спортните клубове, желаещи да ползват залата, следва да подадат заявления по образец съгласно Приложение 2 от Наредбата за условията и реда за използването на спортни обекти, собственост на Община Стара Загора и за реда и условията за финансиране и подпомагане на физическата активност, физическото възпитание, спорта и спортно-туристическата дейност, както и да представят финансово обезпечена инвестиционна програма съгласно приложената количествено качествена сметка в срок до 9 август в деловодството на Община Стара Загора. 
Повече информация има на сайта на Община Стара Загора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари