Приказни герои, фокуси, много забавления и изненади са подготвени за децата в Ямбол по повод 1 юни

Най-малките жители на Ямбол ще бъдат зарадвани с много празнични изненади по повод Международния ден на детето – 1 юни, съобщиха от общинския пресцентър. Забавленията ще започнат още от предходния ден на сцената до фонтана в градския парк, където ще бъдат и в Деня на детето.
В петък (31 май), от 10:00 часа, е празничният спектакъл, воден от кукления актьор Ангел Попов. В него ще участват 100 деца от всички детски градини и ясли в Ямбол.
В събота (1 юни) децата ще могат да се забавляват с аниматора Кака Жени и „Вълшебната врата“ на маг Теос. Очакват ги снежно и сапунено парти, среща с приказни герои, спортни игри, фокуси, танци, състезания. Забавленията започват от 10:00 часа. От 18:30 часа е празничният концерт на театрална група „Палечко“ и Студиото за поп-пеене към Общински детски комплекс – Ямбол. След него ще е магичното шоу на маг Теос. 
За поредна година Клубът по водомоторни спортове с председател Валентин Захариев ще подари на децата в Ямбол обиколка по река Тунджа с джетове. Началото е от 10:30 часа на кея до Младежкия дом, като ще се спазват всички мерки за безопасност, посочват от Община Ямбол.
От Националната астрономическа обсерватория и планетариум в Ямбол са подготвили за малките любители на Космоса изнесена обсерватория.
 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари