„Продължаваме промяната – Демократична България“ върнаха Борисов на власт, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в Севлиево

Рекламирай в beZpartien.bg

„Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) върнаха Бойко Борисов на власт, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в Севлиево, където присъства на общинска конференция на партията. Това съобщиха от пресцентъра на БСП. 
По думите на Нинова президентът Румен Радев е бил „бетониран“ от ПП-ДБ. „Скритата досега сглобка между президента Румен Радев и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов вече е явна“, посочи Нинова.
Кандидатът за служебен министър-председател Димитър Главчев е 200 процента ГЕРБ, смята Нинова и допълва, че той ще прави това, което му нареди Борисов.
Изборите няма да са честни, коментира Нинова и посочи, че от партията смятат да дадат отпор. БСП останахме единствената алтернатива, всички други се продадоха, посочи още Корнелия Нинова.
След като днес президентът Румен Радев възложи на кандидата за служебен министър- председател Димитър Главчев да предложи състав на служебно правителство, Главчев заяви, че ще търси министри, които са експерти, равно отдалечени от всички политически сили. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *