НачалоБългарияПроф. Георги Михайлов: Министрите на БСП изпълниха голяма част от програмата на...

Проф. Георги Михайлов: Министрите на БСП изпълниха голяма част от програмата на партията

беше най-предвидимият участник в досегашната коалиция. Тя беше отговорна за социалната и икономиа и всичките неща, които сега се изтъкват като постижения от представителите на бившата управляваща коалиция, са в тези области.“

Това заяви водачът на листата на „БСП за България“ в Кърджали проф. Георги Михайлов в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

Той добави, че двамата министри – на та и на социалната политика, са равили всичко възможно да изпълнят голяма част от програмата на БСП.

„Разговорът в парламента, който предстои в новия парламент, трябва да бъде воден от всички. Не всички могат да бъдат в управлението, но могат да бъдат конструктивисти“, смята проф. Михайлов.

Той припомни, че в края на предходното управление коалицията състави краткосрочна програма, която, според него, трябва да бъде основа за изработването на стратегическа програма, която да обхваща период от 4 години.

„Това следва да се случи веднага след приключването на изборите и оформянето на възможностите за коалиционно управление на страната“, подчерта кандидатът за народен представител от левицата.

„В Кърджали обезлюдяването е много сериозен въпрос. Това е благословена земя, има много добри условия за туризъм, но има и много сериозни проблеми – в пътната инфраструктура, във водоснабдяването, в здравеопазването. Този край е населен от изключително интелигентни и отрудени хора, но на които трябва да се решат мество проблеми“, коментира проф. Георги Михайлов проблемите на своя избирателен район.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО