НачалоКримиПрокуратурата с още подробности за бруталното изнасилване на възрастна жена

Прокуратурата с още подробности за бруталното изнасилване на възрастна жена

привлича към наказателна отговорност за изнасилване на възрастна жена 22-годишен мъж от село Тръстиково. Предстои на А.А. да бъдат повдигнати обвинения за престъпления по член 152, ал. 1 и по член 150 от НК.

Той ще бъде задържан за срок до с постановление на наблюдаващия случая прокурор, с оглед довеждането му пред а за определяне на .

Деянието е извършено в следобедните часове на 23 януари 2023 година в село Синдел.

В двора на пострадалата 73-годишна жена нахлул непознат млад мъж. Той използвал физическа сила, за да преодолее съпротивата на жената и, против волята ѝ, извършил полов акт с нея. След това бързо уснал чуждия имот, о избягал в неизвестна посока.

При проведените първоначални действия по разследване на случая е установен и задържан извършителят на деянието. 22-годишнинят А.А. не е известен на органите на и не е осъждан.

Работата по доказване и документиране на престъплението продължава под ръководството и надзора на Районната във Варна. Прокурорът по случая ще настоява пред съда за определяне на най-тежката мярка за неотклонение спрямо обвиняемия.

Информацията за случая бе дадена на днес от административния ръководител на Районна прокуратура – Варна прокурор Невена Илиева и от заместник-директорът на ОД на МВР – Варна комисар Андрей Ангелов.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО