Прокуратурата в Разград разследва хулиганска проява с подхвърлената във фронт офиса на Община Разград змия

Районната прокуратура в Разград ръководи досъдебно производство във връзка с хулиганската проява с подхвърлената във фронт офиса на Общината змия, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна. 
Сигналът за това, че двама неизвестни мъже са посетили гише за плащане на данъци и такси в Община Разград, като при напускането си са оставили на видно място змия , е получен вчера. Това действие е предизвикало силна уплаха в част от общинските служители, които са сигнализирали за случилото се. Незабавно на място е изпратен разследващ полицай, случаят е докладван на дежурен прокурор и е образувано досъдебно производство.
При огледа е установено, че се касае за хербаризирано змийче. Прегледани са записите от наличните камери за видеонаблюдение и са установени двамата мъже, имащи касателство към оставянето на хербаризираното влечуго – Б.К. на 39 г. и С.К. на 44 г., посочват от съдебната институция.
Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Районна прокуратура – Разград, изясняват се всички факти и обстоятелства около него.
След случая от общинската администрация излязоха със заявление, че Община Разград няма да толерира непристойно поведение към служители в администрацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари