Радослав Рибарски ще бъде водач на листата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ в Стара Загора

Радослав Рибарски отново ще бъде водач на листата на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ в Стара Загора на предстоящите парламентарни избори. Това каза пред журналисти съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков, който беше на среща с граждани заедно с Рибарски и със съпредседателя Асен Василев. 
Радослав Рибарски е народен представител в 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание, сочи официалният сайт на „Продължаваме Промяната“. Председател е на Комисията по енергетика в 47-ото Народно събрание, заместник-председател на Комисията в 48-ия парламент. Член е на Комисията по отбрана и в двата парламента.
Кариерното развитие на Радослав Рибарски до момента е изцяло в сектор „Енергетика“. Интересът му към иновативните технологии в началото го насочва към възобновяемите енергийни проекти. Той започва кариерата си с работа по мащабни проекти за изграждане на ветропаркове и фотоволтаични централи.
Преди да стане народен представител, Рибарски развива редица международни проекти в сектор „Енергетика“ в „Енергоремонт – Гълъбово“ АД. Дружеството е специализирано в производството и изграждането на котелно оборудване за топлоелектрически централи и заводи за оползотворяване на отпадъци. Също така е търговски директор на българско дружество, специализирано в производството и изграждането на сероочистващи инсталации и индустриално оборудване за отвеждане и очистване на димни газове и флуиди.
През 2002 г. завършва Гимназия с преподаване на чужди езици „Ромен Ролан“ в Стара Загора с профил английски и немски език. Висшето си образование придобива в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) със специалност „Международни икономически отношения“ и магистърска степен по „Управление на международни проекти“ отново във факултет „Международна икономика и политика“ в УНСС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари