Ръководството на ДПС изрази благодарност на либералите за подкрепата към партията и нейния почетен председател Ахмед Доган

Ръководството на ДПС изрази благодарност на либералите за подкрепата към партията и нейния почетен председател д-р Ахмед Доган. В прессъобщение формацията изразява благодарност на колегите дългогодишни партньори за подкрепата и оценката за ролята на Движението за права и свободи в политическия процес в България.
ДПС повече от 20 години неотклонно следва пътя на евроатлантическите и европейски ценности. За нас върховенството на закона, правата и свободите на европейските граждани, защитата на идентичността и заедността винаги са били в основата на политиката, пишат от партията. 
ДПС е проявявало и проявява нетърпимост към опитите общата кауза и ценностите на общността да бъдат принасяни в жертва на лични интереси, се казва в съобщението.
Движението за права и свободи е единно и се гордее с приноса на почетния председател д-р Ахмед Доган за развитието на етническия модел на заедността в България, и подкрепя както почетния председател д-р Доган, така и председателите на ДПС Делян Пеевски и Джевдет Чакъров в техните усилия да развият ДПС като втора политическа сила и първа либерална такава в България, се посочва в съобщението. 
Още веднъж благодарим за подкрепата, продължаваме нашето активно сътрудничество и препотвърждаваме активното си участие в работата на световното и европейско либерално семейство, допълват от ДПС.
По-рано днес от офиса на евродепутата Илхан Кючюк, който е и съпредседател на Алианса на либералите и демократите за Европа, съобщиха, че либералите по света изразяват подкрепата си за лидера на ДПС д-р Ахмед Доган. В поредица от писма дългогодишните партньори на Движението от целия свят застават зад лидерството на учредителя на партията, информираха от офиса на Кючюк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари