НачалоСвятРуснаците измислиха поредната малоумна лъжа

Руснаците измислиха поредната малоумна лъжа

Вчера руските малоумници измислиха лъжлива история за предполагаем украински десант в района на Запорожа АЕЦ, пише „Бесарабски фронт“.

Според окупаторите десантът на ЗСУ е отплувал към Енергодар. Но той не доплува, защото беше унищожен и удавен в Днепър. Тогава вече удавеният и унищожен десант все пак е стигнал до Запорожката АЕЦ, но руснаците героично го блокираха.

След блокирането на по-рано унищожения десант, мръсниците го унищожиха отново. Може би дори три пъти. И така денят вече приключва, и всички тези „подвизи“ на руснаците бяха още сутринта. Но по някаква причина досега окупаторите не са показали нито как десантът се е движел към тях, нито как са го „унищожили“.

Сигурно защото руснаците сутринта се бореха със самите себе си. А митът за „десанта на въоръжените сили на “ беше нужен, само за да се попречи на посещението на мисията на МААЕ.

Но с разрешението на украинското разузнаване все пак ще покажа ексклузивна снимка на нашия десант в Енергодар. Разрешавам на военното министерство на РФ да го покаже на руснаците, за да имат поне някакво доказателство за „десанта“.

Източник: STERNENKO

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО