С концерт на народния изпълнител Георги Гьолски „Възраждане“ откриха предизборната си кампания в Перник

Партия „Възраждане“ откри предизборната си кампания в Перник. „Както и досега ще бъдем сред хората в цялата област. Българите трябва да разберат, че бъдещето им зависи от тях и да гласуват“, каза водачът на листата Димо Дренчев.    
Над 150 души присъстваха на откриването на кампанията. Сред тях бе и кандидатът за евродепутат от партията в Кюстендил Мира Миркова. „Европа е нашият дом и България трябва да има представители в Европейския съюз, които да защитават националното ни достойнство“, каза тя.
С няколко народни песни гостите поздрави певецът Георги Гьолски. На хорото се хвана и общинският съветник Радослав Червенков – втори в листата за народни представители. „Ще бъдем сред хората, за да се чуе гласът ни и това, за което се борим. За съжаление, наблюдавам, че гражданската енергия е изчезнала. Помните как преди години „откраднаха“ водата на Перник и никой не понесе отговорност. За това сме решили да търсим мнението им и да ги провокираме да участват активно в процеса на гласуване“, заяви той. 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари