С контактьорски групи ми е обидно да си говоря, срещат се лидери с лидери, каза Николай Марков

С контактьорски групи ми е обидно да си говоря, срещат се лидери с лидери. Това коментира по БНР Николай Марков от партия „Величие“ във връзка с преговорите за съставяне на правителство. 
Ако г-н Борисов прецени, че има какво да си каже с лидер, който зад гърба си има признати 100 хил. човека, ще ме покани. Ако не реши това нещо, понеже сме най-малките – няма да ме покани, и явно не го интересува мнението на тези сто хиляди души. Каквото и да реши, той лично, с онова, което мисли да прави, аз ще го изслушам, коментира Марков. 
На въпрос за какво ще се борят в Народното събрание и къде ще бъдат позиционирани, Марков коментира, че в парламента се виждат два вектора – източен, който открито защитава руските интереси и го заявява, и един западен, който защитава пак чужди интереси. Не виждаме българските интереси в този парламент, каза той. По думите му гражданският дневен ред не се чува от трибуната на Нардоното събрание. 
Според него ГЕРБ и ДПС не са евроатлантически партии. 
В отговор на въпрос Марков коментира, че червената линия е България да не бъде вкарана във война.
По думите му след война има само ковчези, забрадени хора и тишина. Това е червена линия, която не трябва да се прекрачва, и това обаче е замисълът на следващото правителство, защото точно това ще искат да се случи, смята той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари