С нестихващи аплодисменти публиката в Бургас приветства Лили Иванова

За мен и за целия екип е невероятно щастие да бъдем във вашия прекрасен театър в този красив град Бургас.
Това бяха първите думи на певицата Лили Иванова по време на концерта ѝ тази вечер в запълнения Летен театър на крайморския град. Публика от около 2000 души посрещна певицата с бурни аплодисменти и на крака, като през по-голямата част от концерта почти нямаше седящи. Над час и четиридесет минути присъстващите неуморно припяваха най-популярните песни на примата на българската поп музика. Концертът е част от националното турне на певицата за 2024 година.
Певицата се появи на сцената на фона на светлинно шоу и запя „Чуй душата ми“, една от новите песни на изпълнителката, която е по текст на Мартин Карбовски. Последваха песните „Студ“, „Сълза“ и „Ако спра да те обичам“. След тях певицата изпълни „Искам те“, „Животът“, „Огнище“, „Покруса“, „Бурната река“, „Този свят е жена“ и „Невероятно“. 
На всяка песен публиката ръкопляскаше в такт с акомпанимента на музикантите от LI Orchesta – Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов, Огнян Енев, Иван Йорданов-Чери, Росен Ватев и Христо Михалков, както и вокалното трио LaTiDa.
Достатъчно дълго ви попях, сега е ваш ред да попеете, заедно с мен, каза певицата и запя „Щурче“. С нестихващи ръкопляскания и танци публиката пееше ведно с примата следващите песни – „Детелини“, „Ветрове“ и „Панаири“. Изненада за нейните бургаски почитатели беше изпълнението на 13-минутна версия на „Камино“. С песента „Присъда“ певицата завърши своя концерт в крайморския град.   
След Бургас турнето ще продължи на 12 септември в Пловдив. След това то ще има спирки още в: Стара Загора – на 14 септември, в Плевен – на 16 септември, в Смолян – на 12 октомври, в Кърджали – на 13 октомври, в Пазарджик – на 15 октомври, във Враца – на 18 октомври, Перник – 19 октомври, в Панагюрище – на 14 ноември, в Кюстендил – на 18 ноември, в Сандански – на 20 ноември.
Финал на турнето, на което Българска телеграфна агенция е медиен партньор, ще постави концерт в „Арена София“ на 14 декември. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари