С разделена държава няма как да излезем от кризата, каза в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

България в момента няма посока. Дано българите проумеят и разберат, че с разделена държава няма как да излезем от кризата. Българите трябва да знаят, че за тези три години ще берем горчиви плодове. Това каза днес в Бургас лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов. Той припомни, че е поемал държавата след финансовия колапс, известен като „гръцката криза“, както и след миграционната криза.
В морския град Борисов откри предизборната кампания на партията. Заедно с него бяха Мария Габриел, Ева Майдел, Росен Желязков и др.
„С коварен план ПП ви обраха, бръкнаха в джоба на всеки българин. Асен Василев е умен и знае, че хазната е празна, както и какво да се направи – да се вдигнат данъците“, каза Борисов.
Толкова коварно всичко са подготвили последните три години – лъжа до лъжа. Оставихме (Румен) Спецов, че да не могат да се измъкнат и да кажат, че е имало корупция, заяви Борисов.
Лидерът на ГЕРБ се обърна към журналистите в Бургас. Той разказа за последния път, в който е бил в града – по време на предходна предизборна кампания. Лавина от въпроси зададохте, защото тогава академикът плашеше с оставка, какво ще стане, ако затвори петролната рафинерия, бензинът ще стане 4 лева. И аз ви казах – хора, те ви ограбват, вземат ви по един лев на всеки литър бензин и дизел. И сега, мили мои, като няма дерогация, колко е горивото? Защо е било по 4 лева, замислете се, каза Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари