НачалоБългарияСабрутев, ПП: "Възраждане" и ИТН ще трябва да обясняват пред своите избиратели...

Сабрутев, ПП: „Възраждане“ и ИТН ще трябва да обясняват пред своите избиратели защо гласуват с ДПС и ГЕРБ

България към днешна дата се намира отново на кръстопът. Кръстопът дали ще се продължи промяната, която започнахме или ще се върнем 12 години назад. Дали ще се върне статуквото и корупцията на власт. Не искаме безпринципна подкрепа. Искаме подкрепа, за да завършим актуализацията на бюджета, за да увеличим пенсиите, за да равим реформата в , за да направим всичко необходимо, за да усвоим 13 милиарда от Плана за възстановяване“, заяви депутатът от „“ Венко Сабрутев в „Още от деня“.

По думите му ът или шествието е за това държавата да продължи да работи, България да не влезе в спиралите на кризите.

„4% ръст на брутния вътрешен продукт, исторически връх на външните инвестиции, намаляване на дълга на България с два милиарда, положителен рейтингов доклад на „Фич“, похвала от немския министър на финансите. Това е ясен сигнал, че икономиа като цяло е добре. Инфлацията е факт, всички я усещаме. Беше ясно казано кои са причините, за да я има тази инфлация. И тези причини не могат да бъдат пряко повлияни от правителството“, подчерта Венко Сабрутев.

И допълни, че „Възраждане“ и ще трябва да обясняват пред своите избиратели защо гласуват с и . Според него преди шест месеца „Продължаваме промяната“ са станали гарант на политическата сигурност в България.

„България беше в поредната политическа и икономическа криза. Ние станахме стожер на четворна коалиция, базирана на ясни приоритети, на разписано коалиционно споразумение, преговори, които се проведоха пред очите на всички. Предателят е партията, която реши, след като внесохме закона за реформа на КПКОНПИ, разбихме мафията на границата. И тогава нашите коалиционни партньори от ИТН решиха да излезнат от коалицията“, каза още Венко Сабрутев.

беЗпартиен
беЗпартиенhttps://bezpartien.bg
Автор, безпартиен.
ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО