Съдът в Кържали остави в ареста двама мъже за побой

Рекламирай в beZpartien.bg

Районният съд в Кърджали постанови по искане на прокуратурата мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двама мъже, нанесли побой на други двама души. Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение. 
Ю.Л. (23 г.) е обвинен за причиняване по хулигански подбуди на лека телесна повреда – две прободни рани в областта на гърба на Р.Х. (29 г.), а Л.Т. (22 г.) – за причиняване по хулигански подбуди на средна телесна повреда – травматична ампутация на пръст на ръка на М.Ю. (48 г.).
На 26 август в района на пазара в Кърджали е възникнал скандал между група лица след разменени обиди в социална мрежа. Спорът е прераснал в сбиване. Пострадали са двама мъже, които са откарани в болница. По досъдебното производство са събрани доказателства, че Ю.П. и Л.Т. са причинили телесни повреди на пострадалите, поясниха от прокуратурата.
Определението на Районен съд-Кърджали подлежи на обжалване пред Окръжен съд-Кърджали.
Последният случай на побой по хулигански подбуди в родопския град бе на 5 юни т .г. , когато 19-годишен младеж нанесе побой на 21-годишна жена на паркинг пред заведение. 
 
  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *