НачалоСпортСаша Илич обявил пред ръководството неговата рецепта за титлата на ЦСКА

Саша Илич обявил пред ръководството неговата рецепта за титлата на ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич е обявил пред ръководството на клуба неговата рецепта за титлата на „червените“ в края на сезона. От „Армията“ разкриха, че сръбският специалист, който прати тима на върха в класирането на efbet Лига, е пожелал 3 нови попълнения за втория дял на сезона, за да има триумф в края на та. Той искал подсилване и в защита, и в халфовата линия и в адение.

Илич обаче уточнил нещо много важно – новите трябва да са от висока класа. Сърбинът обяснил, че няма никаква нужда клубът да привлича цял куп нови играчи, които не отговарят на изискванията му. Саша Илич бил готов на само едно ново попълнение, но то да е от такава класа, че да гарантира вдигане на нивото на клуба.

Все още не е ясно как ще действат „червените“ шефове, но е много по-вероятно те да вземат трима нови, а не един от много висока класа, защото така ще им излезе много по-евтино.

Твърди се, че към днешна дата ЦСКА е в преговори с бразилски халф, който да подсили тима от януари. Става дума за играч с изтекъл договор, който да дойде на „Армията“ о свободен агент. Разговорите обаче вървят тромаво заради агента на играча, който иска да подсигури възможно най-добри условия за клиента си, а това не е по вкуса на ЦСКА.

В същото време стана ясно, че „червените“ се опитват да свалят цената на Гарсес и да го вземат с постоянен договор от януари. В момента той е на „Армията“ под наем, а правата му се държат от бразилския Бруске. В контракта има клауза за откупуване на стойност 600 хил. долара сега и 650 хил. през лятото. От ЦСКА обаче искат да го вземат срещу само 300 хил. долара. Много вероятно е бразилците да се съгласят, тъй като изпитват сериозни финансови проблеми и имат спешна нужда от свежи пари.

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО