Състезание с велосипеди за деца е организирано в Шумен преди финала на Международната колоездачна обиколка на България

Рекламирай в beZpartien.bg

Надпревара с велосипеди за деца от 4 до 14 години ще се състои на 31 август (четвъртък) от 14:00 часа пред сградата на община Шумен, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. 
Желаещите да се включат в състезанието ще могат да се запишат за участие на място от 14:00 до 14:30 часа. Те ще бъдат разпределени в пет групи – от 4 до 6 години, от 6 до 8 години, от 8 до 10 години, от 10 до 12 години и от 12 до 14 години. Ще се допускат единствено деца, които са с изправни велосипеди, каска и с родител или придружител. Награждаването ще се състои след финала на всички групи от 15:30 часа. Всяко дете ще получи медал за участие, отбелязват от общинския пресцентър. 
Оттам припомнят, че малко по-късно, около 16:00 часа, Шумен ще посрещне състезателите от последния етап Сливен – Шумен ( 128,4 километра), част от 70-та юбилейна колоездачна обиколка на България.
Шумен ще приеме финала на 70-ата Международна колоездачна обиколка на България. Микеле Гацоли стигна до победата във втория полуетап от Обиколката на България, Томаш Якоубек поведе в генералното класиране. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *