Седем души влизат в кандидатската листа за народни представители на ПП „Възраждане“ от Врачанско

ПП „Възраждане“-Враца представи на пресконференция в Пресклуба на БТА във Враца листата си с кандидати за народни представители в следващото Народно събрание. В листата влизат седем души, като водач е досегашният депутат от Врачанско Ивайло Папов, а втори е енергетикът от Козлодуй Виолин Бинчев. Следват Юлиян Петков-общински съветник от Враца, Димитър Георгиев, енергетик и общински съветник от Козлодуй, Тихомир Тодоров – инженер от Враца, Цветелина Стефанова – общински съветник в Оряхово и Евгени Спасов – нотариус. 
Според досегашния народен представител и водач на листата Ивайло Папов ПП „Възраждане“ е останала единствената политическа сила в парламента, която е говорела за интересите на българския народ. Той заяви още, че заради начина, по който е работело досегашното Народно събрание, парламентаризмът на практика е бил заличен. „Извънредни комисии се правеха по всяко време, за да може да се приеме един или друг лобистки закон. В 48-ото Народно събрание не съм виждал такова нещо“, коментира Папов. 
По думите му хората, които ще отидат да дадат вота си на 9 юни, ще бъдат поставени пред едно условие – или да изберат това, което са получавали досега, или да изберат нещо различно. Настоящият народен представител посочи, че очаква на тези избори ПП „Възраждане“ да е поне втора във Врачанско, а на национално ниво се надява да са първи. 
 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари