Шуменският Драматично-кукленият театър „Васил Друмев“ обяви спектаклите в лятното си турне

Шуменският Драматично-кукленият театър (ДКТ) „Васил Друмев“ организира лятно турне, в което ще бъдат включени спектаклите „Дабъ дешил ине“ на режисьора Теди Москов, „Робин Худ“, „Осъдени души“ на режисьора Бойко Илиев и стендъп комеди шоу „КОМИКадзе на КРЪСТЮпът“ със специално участие на Кръстю Лафазанов. Освен актьорите от трупата на шуменския театър, специално участие в постановките взимат Мая Новоселска, Евгени Будинов, Елена Петрова, Ники Илиев, Кръстю Лафазанов, съобщиха от трупата.
Турнето ще премине през Варна, Бургас, Пловдив, Созопол, Сливен, Свети Влас, Царево, Стара Загора и Велико Търново, допълват от ДКТ „Васил Друмев“.
„Робин Худ“ със специалното участие на Ники Илиев и Елена Петрова, под режисурата на Бойко Илиев, ще гостува на 9 юли в Летния театър във Варна, на 13 август в Античния театър в Пловдив,  на 14 август в крепост „Туида“ в Сливен и на 15 август във Велико Търново, в Летния театър.
„Дабъ дешил ине“ на режисьора Теди Москов, ще се играе на 10 юли в Летния театър в Бургас, на 11 юли в Крепост „Туида“ в Сливен, в Амфитеатър Арена в Свети Влас – на 13 юли, на 23 юли в Летния театър в Созопол, както и на 4 септември в Лятно кино „Орфей“ в Пловдив“.
Стендъп комеди шоу със специалното участие на Кръстю Лафазанов и актьорите Светлин Иванов, Димитрия Милушева и Александра Михайлова ще гостува на 11 август в Летен кинобар в Царево, на 12 август в Летния театър в Стара Загора.
Спектакълът „Осъдени души“, със специалното участие на Ники Илиев и Елена Петрова, на режисьор Бойко Илиев, може да се гледа на 21 август в Лятно кино „Орфей“ в Пловдив.
Както БТА съобщи, спектакълът „Дабъ дешил ине“ беше включен в програмата на първото издание на Комедийния театрален фестивал „Тодор Колев“. Във форума наградата за женска роля беше присъдена на Мая Новоселска за ролята ѝ в този спектакъл. Припомняме, че през месец юни „Дабъ дешил ине“ гостува във Варна, Разград и София.
Драматично-кукленият театър „Васил Друмев“ представи на 2 април на голямата си сцена премиерно спектакъла „Робин Худ“.
 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари