Симон Милков: Колко смърт, катастрофи и убийци, трябват още? Колко?

Рекламирай в beZpartien.bg

Едно от най-популярните лица на ИА „Безпартиен.БГ“, публикува коментар по повод акцията по издирване на 12 годишният Александър в град Перник. Както знаете, държава, граждани и местна власт, вече няколко дни издирват момчето, което е аутист и в неизвестност от три дни.

Целият коментар публикуваме без редакторска намеса.

Преди почти две години, политическа партия, поиска да се наименува „неудобно“ за държавата, с названието „Няма такава държава“, а в последствие съда отказа регистрация. Промениха с по-благозвучното „Има такъв народ“.

Не! Напротив! Няма такъв народ! Няма такъв народ, чиито деца, дори и аутисти, да се разхождат между тях, а те да снимат и кротко да пафкат цигари от балкона.

Няма такъв народ, чиито деца да са жертва на местният феодализъм, да ги пребиват по дискотеки, да се друсат с наркотици, да убиват по пътищата, а в същото време „народа“-родител, да бие учителката направила забележка за възпитание, поведение и отношение. Органа пък, който трябва да правоприлага, друса, пие и убива деца, други търгуват с души. Без граници. Цивилно. Може и в униформа.

Няма такъв народ!

Няколко дни, държава, местна власт, силови структура и тези за пожарна безопасност, гражданска защита, включително и хеликоптер, търсят…дете с АУТИЗЪМ.

Включиха се и граждани. Стотици граждани.

Без резултат!

Аутизмът е разстройство на социалното развитие, което засяга развитието на мозъка, а оттам и поведението на човек. Аутистите живеят в свой свят. Това е генерализирано разстройство на развитието. В случая и дете.

В същото време, „баш“ българина, кротко „апва“ едро нарязан домат, пафка цигари, плюва пред кинескопа, снима с телефона и качва в „кошечто за душевни отпадъци“ същото това дете, което над 500 човека търсят, с надеждата за някой друг „лайк“.Щипка популярност на празната душа.

И докато местният Ганьо кротко коментира и тук дори, другият Ганьо-президентски, отиде на крака да „засвидетелства подкрепа“. И за капак, държавата чака народа да издири, намери и прибере именно „детето“ на това полу-умряло общество.

Ако изобщо можем да говорим за общество.

Толкова изгнило, издънено и вмирисано е всичко тук, в тази държава, в тази България, че се чудя докъде очаквате да стигнем с тази ширеща се, безгранична апатия, злоба, отрицание, дефицит на морал и достойнство.

Какво трябва да стане, та да се събуди съвестта Ви?

Колко избори, премиери, мутри, промени, демократи, възрожденци, либерали, шоумени, последният да затвори вратата, трябва да се изредят да ви Онождат?

Колко смърт, катастрофи и убийци, трябват още?  Колко?

След 45 години комунизъм, 30 години демокрация и над 2 милиона българи навън или „под земята“, продължаваме да търсим, наричаме и чакаме промяната, а война няма.

Живеем в мирно време. Уж! Няма такава държава, наистина!

Няма, защото няма и такъв народ, който да търпи и мълчи, така безропотно.

Е, промяна няма да има! Поне, докато не вземем държавата в наши ръце.

Така, както са го правили поколения назад.

Когато България, е била ценност, приоритет и начин на живот, а сега просто #Шибанистан с народ АУТИСТИ!

*Огромни уважения и респект към всеки българин, който влезе в ролята на държавата. Държавата на капачките, Българската коледа и доброволци при бедствия, аварии и катастрофи.

Бог да пази България!

ПП: Този коментар, е за теб!

Да, ти, който четеш в момента.

Не за човека направил това видео, действия му или бездействията, а ти-българино!

Видеото, което разбуни социалните мрежи вчера. Все пак, оказа се, че детето от видеото не е 12 годишният Александър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *